Round lunch box series
Straw series
Multi grid lunch box series
company

Sugeng Rawuh XINLONG

WUHU XINLONG PLASTIC PRODUK CO., LTD

WuHu XinLong Plastik Products Co., Ltd. didegaké ing taun 2020, kalebu Wuhu WEITOL Automation Equipment Co., Ltd. Dumunung ing Zona Pangembangan Ekonomi XinWu ing kutha Wuhu, Provinsi Anhui. Jembar area luwih saka 8000 meter persegi lan udakara 50 karyawan. Pabrik plastik profesional. Kita duwe spesialisasi ing riset lan produksi wadhah panganan PP sing bisa digunakake.

sinau luwih lengkap

fitur kita

Kita duwe spesialisasi ing riset lan produksi wadhah panganan PP sing bisa digunakake.

  • Focus on R & D and production of fast food box, disposable fast food box, disposable fast food box wholesale, tableware, disposable tableware, environmental protection tableware, tableware wholesale, take away fast food box.

    produk

    Fokus karo R&D lan produksi kothak panganan cepet, kothak panganan cepet sing bisa diombe, grosir kothak panganan cepet, barang-barang meja, barang-barang meja, barang-barang perlindhungan lingkungan, Grosir barang-barang, njupuk kothak panganan cepet.
    sinau luwih lengkap
  • It covers an area of more than 8000 square meters and has about 50 employees. It is a professional plastic manufactory. We are specializes in the research and production of PP disposable food containers.

    perusahaan

    Jembar area luwih saka 8000 meter persegi lan udakara 50 karyawan. Pabrik plastik profesional. Kita duwe spesialisasi ing riset lan produksi wadhah panganan PP sing bisa digunakake.
    sinau luwih lengkap
  • For anyone who is thinking about our company and merchandise, please contact us by sending us emails or contact us quickly. As a way to know our merchandise and firm. lot more, you can come to our factory to find out it.

    kontak

    Kanggo sapa waé sing mikir babagan perusahaan lan barang dagangan, hubungi kami kanthi ngirim email utawa ngubungi kanthi cepet. Minangka cara kanggo ngerti merchandise lan tenan. luwih akeh, sampeyan bisa teka ing pabrik kanggo ngerteni.
    sinau luwih lengkap

Produk Kita

Produk kita digunakake ing urip. Klebu kothak panyimpenan omah, peralatan dapur, perlengkapan hotel, perlengkapan restoran lan kemasan material liyane.

Warta Xinlong

Kanggo kita kontrol kualitas luwih tumindak tinimbang slogan.